fbpx
Get It Now

Modernist theme

Netus et malesuada fames ac. Eget gravida cum sociis natoque penatibus et magnis.

FB. PIN. BE. INST. TW.

CAMELIA VERSAN-ROSU, TRAINER SI MEMBRU FONDATOR

 

Cu o experienta de 10 ani in domeniul Corporatiilor, mai exact in segmentul Automotive, ultimii 2 ani i-am petrecut pe o functie de Coordonare.

M-am bucurat enorm ca am avut ocazia sa creez si sa dezvolt o echipa care in urmatoarele 6 luni a inceput sa aibe rezultate. Mandria cea mai mare a fost in momentul in care oamenii din echipa mea au inceput sa fie propusi spre promovare.

Acest fapt mi-a confirmat ca metodele de Leadership care le-am aplicat au functionat.

Pe langa partea Profesionala am pus mare accent si pe partea Personala, consider ca una fara cealalta nu au cum sa functioneze.

Asa ca pot afirma cu cea mai mare sinceritate ca am contribuit la dezvoltarea oamenilor atat Profesional cat si Personal.

Avand in vedere rezultatele la care am ajuns, am hotarat ca vreau sa contribui la Dezvoltarea Oamenilor nu doar din echipa, vreau sa fac asta pentru oricine are nevoie, ca atare in Ianuarie 2019 am plecat la Bucuresti si  mi-am luat certificarea de Consilier de Dezvoltare Personala.

 

De atunci si pana in prezent am deschis Centrul de Dezvoltare Personala “Cu si despre oameni” care asta face: ofera ajutor tuturor celor care vor sa se dezvolte Personal si Profesional! Am conceput diverse Programe in acest sens tinand cont ca fiecare dintre noi are nevoi diferite. Am inceput cu doua Programe, cel de Consiliere Personala si Consiliere Profesionala dupa care am lansat Programul de Consultanta pentru Angajare, care ajuta in special tinerii absolventi care vor sa se angajeze si persoanele care vor sa schimbe locul de munca. Vreau sa merg mai departe, asa ca am lansat inca doua proiecte care se adreseaza elevilor de liceu si studentilor.

 

Mentoratul pentru elevii de liceu e conceput sa ajute si sa ghideze elevul spre ce isi doreste sa studieze mai departe, sa isi dea seama care sunt punctele sale forte inca de la inceput si sa aleaga exact ce i se potriveste. Mentoratul pentru Studenti e conceput sa ofere suport si ghidaj tinerilor care deja au ales deja o facultate si intampina situatii de care le cauzeaza controverse referitor la ce au ales si la acomodare.

 

Toti suntem oameni insa toti suntem difieriti si fiecare dintre noi functioneaza dupa “time zone”-ul lui, nu sunt adepta “grabirii timpului” sunt de parere ca fiecare din noi se afla la momentul potrivit lui iar solutiile cele mai benefice se gasesc la momentul potrivit.