fbpx
Get It Now

Modernist theme

Netus et malesuada fames ac. Eget gravida cum sociis natoque penatibus et magnis.

FB. PIN. BE. INST. TW.

RAZVAN DOBRE, TRAINER SI MEMBRU FONDATOR

Viata ta se poate transforma in cea mai frumoasa poveste din lume: povestea TA, croita cu mana Ta. Cred cu tarie ca inconjurat de oamenii potriviti si in special cu ajutorul antrenorului potrivit, viata ta poate lua o intorsatura neasteptata.

A fost o perioada din viata mea, mai exact cei 7 ani de când am gustat drumul singurătății, încercând sa-mi găsesc locul în tara sau în afara ei, când am simțit apăsarea sentimentului ca nu mi-am găsit misiunea în viata, chemarea, ceea ce îmi doresc sa reprezint în imaginea mea și a oamenilor din cercul meu. Dupa experientele acumulate în domenii unde imaginea oamenilor contează, unde ceea ce aud contează, unde ceea ce simt ii face sa conștientizeze ca urmează sa facă o alegere, pot spune împăcat,ca presiunea de pe umerii mei se ridica ușor,ușor, dându-mi seama ca îmi doresc sa ghidez oamenii care au nevoie sa fie ghidați, cum și eu am avut nevoie cândva.

Drept urmare, ma vad potrivit și simt ca pot sa te ghidez în căutarea ta personala, pana când vocea din capul tău e în concordanta cu ceea ce îți doresti”. Dupa finalizarea mai multor cursuri de specialitate si programe de dezvoltare personala, am hotarat ca vreau sa ajut si alti oameni sa creasca si sa se dezvolte.

Acesta a fost momentul cand am realizat ca meseria de Coach Life mi se potriveste ca o manusa. Am gasit cursurile potrivite sau mai bine zis, am gasit oamenii potriviti care sa ma ghideze in directia aceasta.

M-am lasat ghidat spre ce a urmat si a venit momentul sa va spun ca eu sunt Razvan Dobre – Coach Life .

Sunt aici sa te ajut sa depasesti momentele grele din viata ta.

Cred cu tarie ca inconjurat de oamenii potriviti si in special cu ajutorul antrenorului potrivit, viata ta poate lua o intorsatura neasteptata.

Viata ta se poate transforma in cea mai frumoasa poveste din lume: povestea TA, croita cu mana ta.